A megszokott karácsonyi céges vacsora helyett...

... interaktív élmény: főzőiskolai rendezvény a Westenddel szemben.

Kötényt fel, fakanalat a kézbe, és indulhat a móka!

Kérd ajánlatunkat!

Hívd az +361 789 14 14-es telefonszámot, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot.

VÁROM AZ AJÁNLATOTOKAT!

Szeretnél inkább valami felejthetetlen élményt szerezni munkatársaidnak? Jól jönne, ha mindezt nem reprezentációs költségként kellene elszámolnod, hanem adómentes juttatásként adható oktatásként?

 A résztvevők az olasz konyha fortélyai mellett olyan közös feladatokat is kapnak, amelyek segítenek abban, hogy a csapat tagjai az este végére közelebbről megismerjék egymást, illetve megtanuljanak még jobban együttműködni és közös célokért dolgozni.

 Az est folyamán a csapat tagjai közösen készítik el a több fogásból álló olasz menüsort olasz, ugyanakkor magyarul beszélő szakácsunk irányításával, felügyeletével, majd a program végén együtt költitek el az általatok készített ízletes vacsorát.  

 Férőhelyeink száma korlátozott. Javasolt létszám: min. 6 fő – max. 25 fő.

További részletekért hívd az +361 789 14 14-es telefonszámot, illetve töltsd ki az ajánlatkérő űrlapot!

Főzőiskolánk célkitűzése – vagyis az olasz életérzés, az olasz gasztronómia iránti szenvedély, valamint a főzés örömének átadása – nem csak a rendszeresen meghirdetett kurzusainkon érhető tetten, hanem erre törekszünk magánjellegű és céges rendezvényeink lebonyolításakor is.

Számunkra kiemelten fontos, hogy az olasz gasztronómia megismertetése mellett a résztvevők úgy érezzék magukat, mintha valóban egy olasz család sütés-főzésébe csöppentek volna. Legyen szó akár egy családi pizzasütésről, friss házi tészta gyúrásáról, egy olasz módra megünnepelt születésnapról, egy vidám hangulatú céges csapatépítésről a kollégákkal, vagy akár egy különleges közös főzőcskézős lánybúcsúról.

A főzőkurzusok sikerét a belvárosban található jól felszerelt, családias hangulatú konyhánk, valamint olasz séfjeink szaktudása garantálja. Séfjeink egytől-egyig szakmájuk iránt elkötelezett, az olasz gasztronómiában jártas szakemberek.

Főzőiskolánkról röviden

STUDIO ITALIA Olasz Főzőiskola - a Westendnél

1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2.

Struktúra Irodaház, a Westend Váci úti bejáratával szemben (a Váci út 18. sarkánál)

Tel. +361 789 14 14

www.olaszfozoiskola.hu

A bekért adatokat kizárólag árajánlatadásra használjuk fel.

Unod a szokványos karácsonyi céges vacsorákat?

“Kedves Főzőiskola!

Az este nagyon jól sikerült! A csapat talán már túlságosan is felszabadult volt, de Mimma úgy tűnt, bírta a gyűrődést és a kissé dekoncentrált csapattal is nagyon finom vacsorát tudott összehozni! A kollégák közül mindenki dícsérte a helyszínt, a ételeket és a hangulatot: csak pozitív benyomásokkal zártuk az estét! Kitenni kicsit nehéz volt minket, ezért utólag is elnézést kérünk a takarítóktól!:)

Viki”

Fix the following errors:
Hide